Nieuws

Werving, selectie en detachering via Driessen HRM

De afgelopen jaren heeft Ingressus voor een heel aantal van onze klanten via WSD een tijdelijk medewerker geregeld. In de jaren dat hier veel vraag naar was had Ingressus een eigen intercedent, eerst Kim en later Marlous, in dienst. De laatste twee jaar heeft Cora de verzoeken die binnenkwamen omgezet naar succesvolle plaatsingen. Vanaf 2017 doen we dit met Driessen HRM. Driessen is hét uitzendbureau voor de publieke sector.

Voor organisaties betekent dit dat u nog steeds bij ons het verzoek kunt indienen. Wij spreken met u door wat u van de tijdelijk medewerker verwacht. Wij bekijken samen met u of dit werk het beste door Ingressus of door een tijdelijk medewerker gedaan kan worden. Als dit laatste het geval is zetten we de vanuit onze bibliotheek- en museale kennis toegespitste vraag door naar Driessen HRM.
Alle kandidaten die zich bij ons hebben aangemeld hebben het verzoek gekregen zich bij Driessen aan te melden, met een ‘Ingressus-kenmerk’. Door samenwerking met Driessen vergoten we de kans op de juiste match. Driessen werkt voor 1100 organisaties in de publieke sector en heeft een groot netwerk met gekwalificeerd personeel. Kandidaten worden vaker door Driessen benaderd met interessante vacatures.

Dus zoekt u een tijdelijk medewerker? Neem dan contact op met Ger de Bruyn, dan kijken we samen wat de beste oplossing is !

Blijf op de hoogte

U kunt op de hoogte blijven van het laatste nieuws met onze RSS feed.

Ook kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.