Product presentatie Vakliteratuur 16 augustus 2022

In elke organisatie is kennis belangrijk. Kenniswerkers willen snel en eenvoudig over actuele en betrouwbare informatie beschikken. Toegang tot informatie en bijbehorende dienstverlening is plaats- en tijdonafhankelijk beschikbaar dankzij toenemende digitalisering en nieuwe ondersteunende ICT ontwikkelingen. Door slim combineren van deze zaken is het mogelijk om met smartphone of tablet kenniswerkers op kantoor, onderweg of juist nu thuis volledig toegang te geven tot een persoonlijke informatieomgeving. Zonder technische, financiële of organisatorische barrières.

Ingressus draagt bij aan deze innovatie van de bibliotheekdienstverlening, groot of klein en versterkt daarmee de rol van bibliotheken en informatieprofessionals binnen kennisorganisaties. Dit doen wij door kennis te delen met onze klanten en op deze manier te zorgen voor een duurzame relatie. Samen innoveren heeft geleid tot de ontwikkeling van de Vakliteratuur app. De app brengt overzicht in actuele vakkennis: alle relevante content op 1 centrale plek en gebaseerd op uw persoonlijke voorkeuren. Niet meer zelf op zoek; de app zoekt voor u! Optimale toegang is van groot belang, waardoor thuis, onderweg of op kantoor altijd volledig en direct kan worden gewerkt met alle benodigde kennis. Dit ervaren al meerdere kennisorganisaties die de app in gebruik hebben genomen. Het delen van informatie en persoonlijke communicatie leidt tot optimaal gemak en past in een kennisomgeving waarin je informatie kan halen en brengen.

In deze product presentatie wordt aan de hand van een live demo-omgeving alle mogelijkheden omtrent de Vakliteratuur app besproken.  Eerder dit jaar is de Vakliteratuur app volledig vernieuwd. In deze kennissessie worden deze mogelijkheden gedemonstreerd en verder toegelicht.

Het programma ziet er als volgt uit:

09:00-09:15 – korte introductie
09:15-10:00  – demonstratie
10:00-10:30 –  demonstratie beheer
10:30-11:00 – tijd voor vragen

Na aanmelding ontvang je de MSTeams uitnodiging voor de kennissessie. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar servicedesk@ingressus.nl of via het inschrijfformulier hieronder. Er zijn max. 12 plekken beschikbaar voor de kennissessie. Iedereen kan zich aanmelden. Als er meer aanmeldingen zijn dan wordt een nieuwe kennissessie, over hetzelfde onderwerp, apart ingepland.

    The event is finished.