Over ons

Ingressus is een professionele dienstverlener voor bibliotheken. We werken met ervaren en gekwalificeerde medewerkers voor Nederlandse bibliotheken en kennisorganisaties. Dat doen we sinds 1998 vanuit onze standplaats Rotterdam.

Het karakter van de stad past goed bij de werkwijze van Ingressus. We weten van aanpakken en zijn een betrouwbare partner voor onze klanten. We gebruiken onze schaalgrootte om korte lijnen te onderhouden. Intern, maar natuurlijk ook met onze klanten en leveranciers.

Onze dienstverlening is daarom persoonlijk, en dat zal ook zo blijven. We streven geen optimale groei na maar streven naar langlopende relaties met onze klanten. Dat doen we door samen te werken. Zo combineren we elke dag onze kennis met die van onze klanten en leveranciers om te komen tot dienstverlening waar een bibliotheek beter (en blij) van wordt.

Medewerkers van Ingressus hebben verstand van zaken en volgen actief de ontwikkelingen op ons vakgebied. Door de verschillende talenten te laten samenwerken ontstaat een mooie mix van kwaliteiten en capaciteiten die we u in verschillende combinaties aanbieden. Met die medewerkers zijn we u graag van dienst.