Met de kennis van (n)u

In elke organisatie is kennis belangrijk. Kenniswerkers willen snel en eenvoudig over actuele en betrouwbare informatie beschikken. Toegang tot informatie en bijbehorende dienstverlening is plaats- en tijdonafhankelijk beschikbaar dankzij toenemende digitalisering en nieuwe ondersteunende ICT ontwikkelingen. Door slim combineren van deze zaken is het mogelijk om met smartphone of tablet kenniswerkers op kantoor, onderweg of juist nu thuis volledig toegang te geven tot een persoonlijke informatieomgeving. Zonder technische, financiële of organisatorische barrières.

Ingressus draagt bij aan deze innovatie van de bibliotheekdienstverlening, groot of klein en versterkt daarmee de rol van bibliotheken en informatieprofessionals binnen kennisorganisaties. Dit doen wij door kennis te delen met onze klanten en op deze manier te zorgen voor een duurzame relatie. Samen innoveren heeft geleid tot de ontwikkeling van de Vakliteratuur app. De app brengt overzicht in actuele vakkennis: alle relevante content op 1 centrale plek en gebaseerd op uw persoonlijke voorkeuren. Niet meer zelf op zoek; de app zoekt voor u! Optimale toegang is van groot belang, waardoor thuis, onderweg of op kantoor altijd volledig en direct kan worden gewerkt met alle benodigde kennis. Dit ervaren al meerdere kennisorganisaties die de app in gebruik hebben genomen. Het delen van informatie en persoonlijke communicatie leidt tot optimaal gemak en past in een kennisomgeving waarin je informatie kan halen en brengen.

De app is ontwikkeld in een samenwerking tussen Ingressus en SIYOU Internet Solutions.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Annuska Graver (06 22347619 / agraver@ingressus.nl)