Boek­handel

Vanuit onze missie ‘wij helpen bibliotheken beter worden’ zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een specialistische dienstverlener op het gebied van informatiebeheer en ‐levering. Onderdeel van ons aanbod is een complete dienstverlening voor de levering van boeken. Deze bestaat uit:

  • Bestellen van publicaties via onze boekhandel
  • Catalogiseren: gecatalogiseerd aanleveren van de bestelde publicaties
  • Uitleenklaarmaken: uitleenklaar aanleveren van de bestelde publicaties
  • Diverse mogelijkheden tot aanvullende dienstverlening

Onze boekhandel is ontwikkeld omdat onze klanten steeds vaker aangeven behoefte te hebben aan efficiëntere inrichting of uitbesteding van hun backoffice‐processen. Het gaat dan om de processen die direct te maken hebben met de collecties, van het bestellen tot het uitleenklaarmaken. Met behulp van onze dienstverlening Boekhandel bieden wij u de mogelijkheid tot efficiënter werken, zonder de kwaliteit van de bestaande dienstverlening uit het oog te verliezen.

Met de Ingressus-webshop stellen wij u in de gelegenheid om op rekening publicaties te bestellen voor uw collectie of organisatie. De webshop is speciaal bedoeld voor bibliotheken. Via de webshop bestelt u op rekening publicaties voor uw collectie of organisatie. Hierbij denken we met u mee; als u de gezochte titel niet in onze webshop vindt, gaan we graag voor u op zoek. Ook moeilijk verkrijgbaar materiaal vinden wij voor u tegen gunstige condities. Dankzij onze wereldwijde contacten met leveranciers kan Ingressus een veelheid aan materialen leveren.

Het grote voordeel van bestellen bij onze boekhandel is dat wij ook de bibliotheektechnische handelingen voor u kunnen doen: desgewenst catalogiseren wij de boeken in uw catalogussysteem en leveren wij ze kastklaar aan. In samenwerking met NBD Biblion sluiten wij de levering aan op uw bestaande processen.

Wilt u meer weten? We nemen graag de mogelijkheden met u door. U kunt ons mailen via boekhandel@ingressus.nl of bel: 010-2060260