Bibliotheken en nieuwsbrieven

Steeds meer bibliotheken verbreden hun digitale dienstverlening. Ingressus is betrokken geraakt bij een grote klant die haar medewerkers elke ochtend een actueel overzicht wil geven van het relevante nieuws uit de ochtendbladen.

In onze Vakliteratuur App zit de mogelijkheid om nieuwsbrieven te versturen. In overleg met de klant en hun ervaren medewerkers heeft Ingressus deze dienstverlening weten te optimaliseren. De nieuwsbrief moet immers vroeg in de ochtend verstuurd kunnen worden.

Samen met onze software partner SIYOU hebben we het dagelijkse proces kunnen stroomlijnen. De doorlooptijd van het maken en redigeren is enorm teruggebracht in de eerste fase van het project. Met alle opgedane kennis en inzichten in de onderliggende datastructuren hebben we de opdrachtgever ook de mogelijkheden laten zien om het hele proces nog verder te optimaliseren. Einddoel is om via slimme parameters de nieuwsbrief elke ochtend automatisch te genereren. Een eindredacteur hoeft dan alleen de laatste controle te doen voordat de nieuwsbrief verstuurd kan worden.