Howardshome nieuwsvoorziening niet beschikbaar

Vandaag bereikte ons het bericht dat de HowardsHome nieuwsvoorziening voor onbepaalde tijd niet beschikbaar is. Zodra meer bekend is zullen wij hierover berichten.

Onderstaand het bericht van HowardsHome:

VANMIDDAG (13 SEPTEMBER) IS ER EEN RANSOMWARE AANVAL UITGEVOERD OP DE SERVERSSYSTEMEN VAN HOWARDSHOME. DAARBIJ ZIJN HELAAS TIENTALLEN SERVERS GEÏNFECTEERD EN UIT VOORZORG ZIJN ALLE SERVERS UITGESCHAKELD.

ONDANKS DE BIJZONDERE AANDACHT DIE WIJ BESTEDEN AAN EEN OPTIMALE BEVEILIGING EN TOEGANGSCONTROLE ZIJN WE HIERDOOR GERAAKT, WAARDOOR U OP DIT MOMENT GEEN GEBRUIK KUNT MAKEN VAN ONZE SERVICES EN DAT BETREUREN WIJ ZEER.

SAMEN MET ONZE HOSTINGPROVIDER, SYSTEEMBEHEER EN BEVEILIGINGSSPECIALISTEN WORDT OP DIT MOMENT GEANALYSEERD WAT DE OMVANG IS, OF – EN WELKE SCHADE ER IS OPGELOPEN EN WAT DE ALTERNATIEVEN ZIJN OM DE SYSTEMEN WEER OPERATIONEEL TE BRENGEN.

VANZELFSPREKEND ZULLEN WIJ, ZODRA WE EEN BETER BEELD HEBBEN VAN DE MOGELIJKE SCHADE, DIT MELDEN BIJ DE AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS EN ZULLEN WIJ U ALS GEBRUIKER OOK OP DE HOOGTE STELLEN OF ER MOGELIJK SPRAKE IS VAN EEN DATALEK.

WIJ BETREUREN HET DAT WE U OP DIT MOMENT NIET DE SERVICE KUNNEN LEVEREN DIE U VAN ONS GEWEND BENT EN STELLEN ALLES IN HET WERK OM HET ONGEMAK TE BEPERKEN.

VIA MAIL EN ONZE SERVICEDESK HOUDEN WIJ U TUSSENTIJDS OP DE HOOGTE VAN DE VOORTGANG”.