Interesseprofielen

Bij Ingressus zitten we niet stil. Onze webshop van Boekhandel Ingressus is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Vanaf deze zomer presenteren we met trots onze nieuwste functionaliteit: Interesseprofielen!

Op basis van Thema-classificatie kunnen onze klanten nu zelf profielen instellen met pas verschenen en/of binnenkort te verschijnen publicaties binnen ieder gewenst onderwerp. Men kan zelfs combinaties maken met taal of bindwijze en het resultaat op elk moment bekijken in het account. Tevens kunnen onze klanten zelf instellen hoe vaak ze hierover gemaild worden: nooit, dagelijks, wekelijks, tweewekelijks of maandelijks.

Afbeelding: Interesseprofiel overzicht

Voorheen attendeerden wij onze klanten met handmatig gecompileerde nieuwsbrieven vanuit diverse uitgeverscatalogi. Hoewel we onze klanten en hun wensen goed kennen, was dit een arbeidsintensief proces, dat lastig op te schalen was om alle bestaande onderwerpen en klantwensen te dekken. Onze nieuwe Interesseprofielen bieden klanten van Boekhandel Ingressus volledige vrijheid de attendering in te richten naar hun persoonlijke voorkeuren en deze in te zetten in het selectieproces van de bibliotheek.

Wat is Thema?

Thema is de nieuwe, internationale standaard voor onderwerpsclassificatie voor boeken, bedoeld voor alle aspecten van de wereldwijde boekverkoop. Thema stelt uitgevers en boekhandels in staat om veel specifieker te classificeren dan traditioneel met NUR het geval was, aangezien NUR vooral voor plaatsing in boekwinkels gebruikt wordt en niet voor echte onderwerpsontsluiting. Zodoende stelt het gebruik van Thema in de webshop onze klanten in staat om zo specifiek of zo breed als wenselijk Interesseprofielen aan te maken.

Wilt u meer weten? We nemen graag de dienstverlening met u door. U kunt ons mailen via boekhandel@ingressus.nl of bel: 010-2060260