Klantendag in het Dolhuys

Naar goed gebruik willen wij u ook dit voorjaar weer uitnodigen voor onze klantendag. Deze dag is bedoeld om met u uit te wisselen wat er allemaal speelt en veranderd in ons vakgebied en hoe wij daar met onze dienstverlening op in spelen. Dit jaar staat wat ons betreft in het teken van het personaliseren van uw dienstverlening.

De klantendag zal plaatsvinden op donderdag 23 maart 2017. Wij hebben hiervoor als locatie het Dolhuys in Haarlem gekozen. De ochtend besteden we aan uitwisseling en informatie en in de middag is er een rondleiding door het museum en de tentoonstelling De Maakbare Mens. Hieronder een klein voorproefje van wat er in de tentoonstelling te zien is:
“We streven naar een gezonde geest, vlekkeloos gedrag en een perfect lichaam. Maar hoe lang kunnen we nog blijven voldoen aan deze hoge eisen? Mensen die dat niet kunnen, vallen buiten de boot. De ‘onvolmaakten’ horen er niet bij, zijn gek, beperkt, eng, zielig of ziek. Maar om echt succesvol te zijn, denk aan beroemdheden, kunstenaars en wetenschappers, moet je dan juist niet afwijken van de norm? Denk aan de succesvolle schrijfster Myrthe van de Meer, de kunstenaars Edvard Munch, Vincent van Gogh, Willem van Genk en Anton Heijboer. Aan de hand van kunstwerken, films en fotografie krijgen we een kijkje in hun geest”.

Programma Ingressus Klantendag 23 maart 2017

Welkom vanaf 10.00

10.30 – 12.30  Ger de Bruyn en Rody Jordens vertellen wat de toekomstvisie van Ingressus is en horen wij graag van u hoe u daar over denkt.
12.30 – 13.30  Lunch in het restaurant van het museum
13.30 – 14.30  Rondleiding door het museum

Na afloop kunt u nog gratis op eigen gelegenheid het museum in.

De dag is bedoeld voor MDB- en supportklanten. Betreffende klanten hebben een uitnodiging via e-mail ontvangen. Graag horen wij uiterlijk 24 februari 2017 of u naar onze klantendag komt. Aanmelden kan via deze link.