Lancering nieuwe webshop!

Eindelijk is het dan zover: onze nieuwe webshop is live! Na een lang traject van ontwikkelen en ontwerpen zijn we trots op het resultaat. Met de nieuwe webshop bieden wij u: 

een frisse, moderne uitstraling
volledige schaalbaarheid naar tablet en mobiele telefoon
eenvoudig filteren of sorteren op taal, prijs, verschijningsjaar en productvorm
duidelijk herkenbare verschijningsdatum bij nog te verschijnen producten
verwijzingen naar andere edities en talen, hardback of paperback 
suggesties voor verwante en mogelijk interessante titels. 
Vindt u een uitverkochte titel en is dat toch de gewenste publicatie? Dan kunt u nu nog eenvoudiger om een prijsopgave verzoeken. Klik (na inloggen) bij het gevonden boek op de knop prijsopgave en de gegevens van het boek worden automatisch voor u ingevuld.

Uw bestaande inloggegevens (klantnummer en wachtwoord, hoofdlettergevoelig) werken ook in de nieuwe omgeving. 

Wij werken continu aan de verbetering van uw winkelervaring. Uw vragen en suggesties zijn dan ook altijd welkom. 

Onze webshop wordt continu uitgebreid met nieuwe titels. We aggregeren uitgeversbestanden die passen bij de wensen en behoeften van onze klanten. De webshop kent een modern, schaalbaar design. Uw zoekresultaten kunt u filteren op prijs, taal of productvorm. Bij een nog te verschijnen publicatie staat indien bekend ook de verwachte verschijningsdatum vermeld.

In het winkelmandje heeft u de gelegenheid om bij elk artikel een opmerking te plaatsen (bijvoorbeeld indien u voorkeur heeft voor een SISO-code) en aan te geven of het boek in de catalogus dient te worden geplaatst. Dit in het geval u ook boeken bestelt voor elders in de organisatie.

Kunt u het niet vinden of staat een publicatie op uitverkocht? Indien u ingelogd bent, kunt u ons om een prijsopgave vragen. We gaan dan voor u op zoek en komen zo snel mogelijk met een voorstel. Ingressus levert alle nog leverbare publicaties, ook tweedehands.

Ingressus levert dvd’s, cd’s en alle nog beschikbare boeken:
• Nederlandstalig
• Anderstalig
• Rapporten en grijze literatuur
• Tweedehands

We zien u graag in onze nieuwe webshop!