Ontwikkelingen webshop

Thema-classificatie

Onlangs hebben we aan onze webshop thema-classificatie toegevoegd. Dit is de internationale standaard voor onderwerpsduiding in de boekenketen, ontwikkeld voor uitgevers, boekhandels en bibliotheken.
In de korte presentatie ziet u de meest algemene categorieën. Het laagste niveau van elke categorie wordt in het record getoond, maar hogere niveaus zijn direct bereikbaar door hierop te klikken:

Thema-classificatie webshop 1

Binnen het gekozen onderwerp is het uiteraard mogelijk om het resultaat te filteren op bv. prijs, taal en leverbaarheid. Ook kunt u verder omhoog navigeren in de onderwerpsclassificaties. Zo kunt u eenvoudig vanaf een gevonden titel verder browsen binnen boeken met hetzelfde onderwerp.

Thema-classificatie webshop 2

Onze webshop genereert ook aanbevelingen op basis van uw eerdere bestellingen. Deze kunt u raadplegen via de knop onder uw naam. Hoe specifieker uw bestellingen, hoe specifieker de suggesties zullen zijn. Klanten kiezen er daarom voor om per onderwerp (meestal corresponderend met een kostenplaats) 1 account te gebruiken. Is dit ook uw wens? Neem dan even contact met ons op. Mail naar: boekhandel@ingressus.nl

Inloggen voor klanten
De webshop is afgeschermd voor niet-klanten; u heeft alleen toegang na inloggen.

Uploaden
In onze webshop kunt u nu ook bestanden uploaden om eenvoudig titellijsten in het winkelmandje te plaatsen. Klik op de knop onder uw naam.

Iedere regel in het bestand kan als volgt opgemaakt zijn:
• ISBN
• ISBN <tab> aantal
• ISBN <tab> aantal <tab> opmerking

Let op: Alleen geldige ISBN’s worden verwerkt.
Indien het aantal ontbreekt wordt 1 gebruikt.

Limieten
Maximale bestandsgrootte: 1 Mb en/of maximaal aantal geldige ISBN’s dat verwerkt wordt uit het bestand: 100
Maximale lengte per opmerking: 100 tekens

Snelheid
Na het starten van de upload zal het bestand direct worden verwerkt. Omdat dit enige tijd kost kan het even duren voordat u een reactie krijgt.
Sluit daarom uw browser niet af tijdens de verwerking.