Vakliteratuur blijft Vakliteratuur

Sinds de lancering van de Vakliteratuur app zijn wij samen met SIYOU door blijven ontwikkelen aan de vormgeving en functionaliteiten van de app. Zo zijn er koppelingen met de Discovery systemen van Ovid en EBSCO gerealiseerd en is er een aparte Redactietool module toegevoegd. Met de Redactietool is het mogelijk om zelf in te kunnen grijpen in de volgorde van zoekresultaten en om zelf context toe te voegen aan nieuwsberichten.

Verder zijn wij bezig geweest om samen met onze ontwikkelpartner SIYOU het achterliggende platform voor de webversie gelijk te trekken met de Android en iOS versies. De afgelopen maanden is hier hard aan gewerkt en zijn er allerlei nieuwe functionaliteiten ontwikkeld.

Deze tijd is echter ook gebruikt om samen met SIYOU te kijken naar de doelen die beide organisaties hebben geformuleerd voor de app. Hieruit bleek dat accenten anders gelegd worden vanwege het bedienen van verschillende markten. Met SIYOU zijn nieuwe afspraken gemaakt zodat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen en hetzelfde geldt voor SIYOU en hun klanten. Hierom is besloten om de ContentValue naam, wat bedoeld was als gezamenlijk product, los te laten en de naam van onze app Vakliteratuur te houden. Vakliteratuur blijft dus Vakliteratuur, maar met nieuwe functionaliteiten. Verder blijven wij gewoon naar volle tevredenheid met SIYOU samenwerken om de nieuwe versie van de app een succes te maken en leuke nieuwe functionaliteiten toe te voegen.

De vernieuwde Vakliteratuur app wordt in week 2 van januari gelanceerd.