X-ref 5.2

Medio juni wordt de nieuwe versie van X-ref (X-ref versie 5.2) uitgerold. In april hebben, verspreid over het land, 4 X-ref klantendagen plaats gevonden. Tijdens deze dagen zijn de nieuwe mogelijkheden van X-ref 5.2 gepresenteerd. Eind april is de programmeur uit Zweden overgekomen om de laatste details te bespreken.

Er zijn twee belangrijke wijzigingen die bij de upgrade voor u van belang zijn:

  • Met de upgrade naar versie 5.2 kan alleen nog worden gewerkt met een beveiligde internetverbinding https (niet verplicht voor lokale klanten). Consequentie hiervan is dat u verwijzingen naar uw webportal, bijvoorbeeld op uw intranet, moet aanpassen. Links binnen de webportal worden door Ingressus tijdens de upgrade aangepast.
  • Het is mogelijk om de naam van het webportal aan te passen. Was dit voorheen: klantnaam4.vakliteratuur.info, dan kan dit nu worden gewijzigd in andereklantnaam.vakliteratuur.info.

In het overzicht in de bijlage ziet u wat er van u wordt verwacht en wat u van Ingressus kunt verwachten voor, tijdens en na de upgrade. Voor het doorgeven van uw wensen en het maken van een afspraak kunt u een mail sturen naar de ServiceDesk of bellen naar 010-2060260.