X-ref klantendag bij GGzEindhoven

Op 2 april zijn we voor de tweede klantendag  gastvrij ontvangen door Monica Poort bij GGzEindhoven.  Na ontvangst met koffie werden de nieuwe mogelijkheden van X-ref 5 en de verschillen met X-ref 4 gepresenteerd. Ook werd de werking van HAN (Hidden Automatic Navigator) kort getoond.
De deelnemers  kregen een toelichting op het support portfolio waarbij aandacht werd besteed aan onder andere het gebruikersonderzoek, attendering via My-TOC en de digitale nieuwsvoorziening. Aan de hand van het dashboard kan de klant zien hoeveel budget er voor ondersteuning ingekocht is.

Na de lunch vertelde gastvrouw Monica Poort over haar eenmansbibliotheek. Leuk hierbij was om te horen dat de bibliotheek wordt betrokken bij de activiteiten van de afdeling opleiding en ontwikkeling. Tussen de deelnemers onderling werden ervaringen en ideeën uitgewisseld.

De volgende X-ref klantendagen zijn op 9 april bij Mediant in Enschede en op 16 april in het Martini Ziekenhuis in Groningen. U kunt zich voor de laatste bijeenkomst nog opgeven via het aanmeldformulier.